realme specijalne Black Friday ponude počinju 17. novembra

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, pripremio je specijalne Black Friday ponude koje se od 17. novembra mogu iskoristiti u maloprodajama ovlašćenih partnera kao što su Tehnomanija, Gigatron, Tehnomedia i drugi. Ova specijalna ponuda predstavlja idealnu priliku za sve koji žele da iskuse mogućnosti realme uređaja, uz značajne uštede do kraja meseca.

realme C53

realme C53 pruža sveobuhvatno iskustvo u korišćenju pametnog telefona i dolazi sa sa 6+6GB dinamičke RAM memorije i 128GB ROM-a, 50MP AI kamerom i laganim kućištem debljine 7,49mm. Takođe, kako bi korisnicima olakšao svakodnevno korišćenje, realme C53 ima za cilj da prekine eru sporog punjenja nudeći prvo u segmentu 33W SUPERVOOC punjenje, te se telefon do 50% napuni za samo 31 minut. Od 17. novembra svi korisnici ga mogu pronaći po specijalnoj Black Friday preporučenoj ceni od 16 999 RSD kod zvaničnih prodajnih partnera.

realme C55

Elegantan i moćan. realme C55 lansiran je kao prvi pametni telefon sa 64MP kamerom u svom segmentu, uz koju dolaze 8MP selfi kamera i 2MP crno-belo sočivo. realme C55 dolazi sa do 16GB dinamičke RAM memorije i do 256GB ROM-a i podržava do 1TB proširenja memorije za dugotrajno korisničko iskustvo. Poseduje Helio G88 čipset i osmojezgarni procesor koji radi na 2.0GHz ali i Androidovu prvu Mini Kapsulu, koja se prilagođava ekranu i obavija izrez za kameru, a pomoću koje korisnici mogu da dobijaju praktične notifikacije za svakodnevne aktivnosti. realme C55 dostupan je po specijalnoj Black Friday preporučenoj ceni od 19.999 RSD kod svih zvaničnih prodajnih partnera.

Pročitajte i:  realme je postao TOP 4 brend u Evropi i zvanično je najavio dolazak realme GT serije sa AI funkcijama

realme C51 

Impresivan i pristupačan. realme C51 dolazi sa 4+4 GB dinamičkog RAM-a, i 128 GB ROM-a. Takođe, podržava dve Nano SIM kartice i 1 MicroSD karticu u isto vreme, što rezultira proširenjem skladišta do 2TB. C51 poseduje primarnu kameru od 50 MP, sa otvorom blende f/1.8, uz 5P sočivo, što omogućava HD fotografiju, a tu je i selfi kamera od 5MP. Kako je realme poznat po brzom punjenju, ovaj telefon dolazi sa 33W SUPERVOOC punjenjem i velikom baterijom od 5000 mAh-a, pri čemu je potrebno samo 28 minuta da se telefon napuni do 50%. realme C51 dostupan je po specijalnoj Black Friday preporučenoj ceni od 14.999 RSD kod svih zvaničnih prodajnih partnera.